Bubbel voetbal.

Sport en recreatie gecombineerd
Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Het spel is een ludieke tak van voetbal waarbij deelnemers een grote plastic bal dragen die dient als stootkussen, waarmee je kunt duwen, bumpen en rollen. Voetballen met een Bubble Ball is een geweldige ervaring en is uitermate geschikt voor bedrijfsfeestjes, teambuilding, evenementen en groepsuitjes! De bal wordt eenvoudig door middel van een pomp voorzien van lucht. Vervolgens kruipt de speler in de bal en kan het spel beginnen!
Bubble Ball het spel
Bubble Ball

De extra dimensie.

Van humor en sportiviteit
Bubble Ball is sportief, fantastisch om te spelen en hilarisch om naar te kijken. Een potje voetballen in een Bubble Ball geeft een geheel andere dimensie aan het spel, omdat spelers elkaar regelmatig omver moeten duwen om controle over de bal te krijgen. De grote plastic bal beschermt de speler tegen blessures. Door middel van een pomp wordt de bal eenvoudig en snel voorzien van lucht.
Bekijk de pomp

Handvatten en riemen.

Voor controle, veiligheid en stabiliteit
Onze Bubble Ball is voorzien van twee handgrepen en riemen die de speler extra stabiliteit en controle bieden. Daarnaast zorgen de riemen ervoor dat de deelnemer goed vast zit. De handgrepen en riemen zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn de riemen eenvoudig in grootte te verstellen door middel van klittenband.
Bubble Ball Europe details
Keuze Bubble Ball Europe

Bekijk alle modellen.

Kies het materiaal, de kleur en het formaat
De Bubble Ball is verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel voor kinderen als volwassenen. Voor deelnemers tot ongeveer 1.65 meter is de Bubble Ball van 1.2 diameter geschikt en voor personen groter dan 1.65 meter is er de Bubble Ball van 1.5 diameter. Daarnaast is de bal verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en materialen.
Bekijk alle modellen

Bubble Ball Europe

Goeseelsstraat 14
4817 MV, Breda
The Netherlands
085 - 0470 528
© 2019 - 2022 | Bubble Ball Europe is onderdeel van vt-entertainment